Bryllupsinspirasjon fra varme Spania!

Evenpic

Ekte bryllup under Spanias varme sol!

Og feire bryllup i Spania kan virke for mange som en umulig drøm. Men med god planlegging kan det blir virkelighet.

For et par år siden ble vi kontaktet av et nydelig par fra Finland. De elsker og reise og de hadde en drøm om og bli gift i Spania med sine gode venner og familie rundt seg.

Det  var viktig at de var garantert sol og varme på bryllupsdagen. De ønsket også  at det vakre blå middelhavet skulle være bakgrunn for deres bryllup i Spania.

De ville også at alle gjestene kunne bli kjent med hverandre og nyte noen dager sammen føre bryllupsdagen og dager etter bryllupet.

Da vi fikk forespørselen, arrangerte vi en samtale via Skype så vi kunne raskt finne ut av hva vi kunne hjelpe de med.

Dette er noe vi alltid anbefaler våre brudepar, da kan de se hvem vi er og om de har lyst til at vi skal hjelpe dem med planleggingen av kanskje den viktigeste dagen i deres liv.

Vi kom godt overens med brudeparet, og vi hadde mange samtaler iløpet av året vi brukte på deres planlegging. Det ble utvekslet mange ideer og det var morsomt og se hvordan alle detaljer tilslutt falt på plass.

Etter et år med planlegging var dagen her. Og det var fantastisk og se så mange glade gjester. Dagen foreløp helt perfekt og vi fikk mange takke meldinger som vi er takknemlige for.

En fra bruden kan du lese her:

Bruden skrev også en fin artikkel til et kjent livsstil magasin  som du kan lese her:

https://sevendays.vasabladet.fi/senaste-nytt/lifestyle/destinationsbrollop-i-soliga-spanien

Om dere drømmer om bryllup i Spania i 2021/22 er det bare og ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Vi bare elsker og jobbe med bryllup!